Uitnodiging kick-off CIV Leven Lang Flex

Op donderdag 24 juni staat tussen 15.30 tot 16.30 uur de feestelijke kick-off van het samenwerkingsverband CIV Leven Lang Flex op het programma. Ben je benieuwd wat wij allemaal gaan doen om mbo-studenten die extra ondersteuning nodig hebben een succesvolle start op de arbeidsmarkt te geven? Meld je dan hier aan!

Onze regio zit boordevol (jong) talent. Toch wordt deze kweekvijver van talent niet altijd benut door bedrijven, hoewel er in verschillende sectoren, zoals logistiek, techniek en zorg volop vacatures zijn. Dat is een gemiste kans, zowel voor studenten als bedrijven. Het CIV Leven Lang Flex wil daar verandering in brengen!

Programma
In een online talkshow live vanaf leerwerkbedrijf Rijnvicus gaan wij in gesprek met partners van het CIV uit het onderwijs, ondernemers en overheid. Zij vertellen over hoe zij samen alles op alles zetten om er voor te zorgen dat alle jongeren in de regio een goede plek op de arbeidsmarkt kunnen veroveren. Je leert in vogelvlucht alles wat je wilt weten over het werk van het CIV Leven Lang Flex voor kwetsbare (jong)volwassenen in de regio én hoe jij mogelijk zelf een steentje bij kan dragen.

Je kan zelf ook deelnemen aan het gesprek. Heb je een vraag aan één van de gasten? Stel ‘m via de livechat!

Zegt het voort
Iedereen mag het weten, ons en onze doelgroep leren kennen. Deel deze uitnodiging dus gerust met mogelijk andere geïnteresseerden!

Praktische informatie
Wanneer: Donderdag 24 juni 2021
Tijd: 15.30 – 16.30 uur
Waar: Online via livestream
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden.
Link livestream: https://civ-levenlangflex.livecast.stream/

Gerelateerd nieuws